3o Πανελλήνιο Συνέδριο Τοπικής Ιστορίας και Εκπαίδευσης "Η Μικρασιατική Καταστροφή & η ∆ιδακτική Προσέγγισή της στο Σύγχρονο Σχολείο"

 Στο πλαίσιο του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Τοπικής Ιστορίας & Εκπαίδευσης με θέμα "Η Μικρασιατική Καταστροφή & η ∆ιδακτική Προσέγγισή της στο Σύγχρονο Σχολείο", που διοργανώνεται στην πόλη μας τη Χαλκίδα το τριήμερο 27-29 Ιανουαρίου 2023, σας ενημερώνουμε πως το σχολείο μας συμμετέχει με την εισήγηση «Ανάπτυξη διδακτικού σεναρίου στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος e-twinning με τίτλο: «Μνήμες του ‘22» από την εκπαιδευτικό της Στ΄ τάξης κ. Βασιλική Κουσκούτη.

Η εισήγηση αφορά στην υλοποίηση του διδακτικού σεναρίου, όπου συμμετείχαν οι μαθητές  της Στ΄ τάξης (φέτος) στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού εκπαιδευτικού προγράμματος eTwinning σε συνεργασία με τους μαθητές του 22ου Δημ. Σχ. Χαλκίδας, που υλοποιήθηκε τη σχολική χρονιά 2021-22. 

Η εισήγηση θα γίνει το Σάββατο, 28/01/23 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συνεδρίου μεταξύ 16.00 και 18.00 (υπολογίζουμε πως η κ. Κουσκούτη θα παρουσιάσει την εισήγηση περίπου στις 5.00 μ.μ.)

Δείτε ο πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ